Termeni si conditii

Tarife si sederea minima

 Toate tarifele sunt exprimate pe noapte . este acceptata plata in numarar , voucere de vacanta pe card Sodexo, UpRomania, Edenred, transfer bancar, card.
 
Confirmarea și plata rezervării

Pentru a vă confirma rezervarea, vă vom solicita o plată în avans, in timp ce restul se va achita numerar sau cu cardul de credit, la momentul în care veți face check-in. 

 

Politica de livrare a produselor/serviciilor

Serviciile de cazare pot fi achiziționate online sau direct la locație 

Serviciile se prestează la locație, în Baia Sprie, județul Maramures.
Casa Olarului se obligă să asigure serviciile plătite de client, conform înțelegerii.

Clienții vor intra în posesia serviciilor de cazare în momentul în care face check-in la locație, conform datelor confirmate la rezervare.

Pentru a vă confirma rezervarea, vă vom solicita o plată în avans, in timp ce restul se va achita numerar sau cu cardul de credit, la sosire.

Ca regula, sunt acceptate rezervări pentru perioade care nu depasesc un an calendaristic din momentul efectuarii rezervarii.
 
Sosire si Plecare:
Cazarea se face intre orele 14.00 si 21.00
Eliberarea camerelor se face intre orele 8.00 si 10.00
Cazarea copiilor sub 5 ani se face gratuit daca nu au nevoie de pat separat.
 

Modalități de plată

Plata avansului poate fi făcută cu in contul firmei care va fi trimis numai dupa confirmarea disponibilitatii si acordul asuprea costurilor. Restul de plata se poate plati numerar, sau cu card la check-in. 

 

Anulări

Anulările pot fi făcute gratuit cu 60 zile inainte de data inceperii sejurului . O anulare la o data ulterioară va duce la  pierderea avansului. In mod exceptional , daca in timpul rămas reusim sa facem o alta rezervare pentru camera anulata, trimitem inapoi avansul proportional cu noptile rezervate de noul client.  Anulările generate de restricțiile impuse de pandemia Covid-19 presupun rambursarea integrală.

 

Fumatul, strict interzis

Fumatul este interzis în incinta pensiunii si in case. 
 

Focul, numai cu acordul nostru prelabil

Focul de tabara se face numai cu acordul nostru prealabil si cu plata 100 lei pentru lemne. Focul nu se lasa nesupravegheat si la incheiere se inunda cu apa locul de foc 
Focul in soba se face numai in sezonul rece , cu acordul nostru prealabil dupa verificarea/curatarea anuala a hornului

Colectarea selectiva

Colectarea selectiva este obligatorie in toate spatiile noastre. Plasticul si metalul se colecteaza in recipientele de culoare galbena , hartia si cartonul curate se colecteaza in recupientele cu capac albastru, orice fel de deseuri din material sticla se colecteaza separat in cutii deschise, deseul menajer se colecteaza in recipientele de culoare neagra, gri , verde.  materiale compostabile se colecteaza in cutia de compost din grădina Casei de Lut
 
Animale de companie

Accesul animalelor de companie (caini de talie mica) în pensiune, Livada , case se face numai cu acordul nostru prealalbil. Cainele nu poate fi lasat singur in casa/ camera si nu poate intra in pensiune la orele meselor. ne asteptam bineinteles sa curatati orice urma a prietenului patruped.

Micul dejun
Pretul camerelor din Pensiunea Casa Olarului include micul dejun
Pretul camerelor din case nu include micul dejun
Micul dejun se serveste la Pensiunea Casa Olarului in intervalul 8:30 – 10:00. Este bufet de gustari.